Familie

Wil je met een aantal gezinnen op de foto voor de verjaardag van opa of oma bijvoorbeeld? Dit is het grootste cadeau wat je je ouders kunt geven. Familieshoots zijn echt een feestje, iedereen mooi aangekleed naar een fijne locatie en dan genieten van kinderen en kleinkinderen. Ik richt me voornamelijk op het maken van een mooie groepsfoto en op gezinsfoto’s. Niet iedereen is dol op poseren, dus dat probeer ik zo min mogelijk te doen tijdens familieshoots. Let’s get together en ik zorg voor de rest. Mooie portretjes, samen spelen en plezier maken staat voorop!

Portfolio

Reviews

Informatie

Ik vind het belangrijk dat elke shoot een leuke en prettige ervaring is, waar je met plezier op terug kan kijken en met mooie persoonlijke foto’s als resultaat.

LOCATIE
Graag overleg ik met je wat je wensen zijn en geef advies over wat een geschikte locatie kan zijn: thuis, in de stad, op het strand, het bos. Plaatsen waar ik goed gebruik kan maken van natuurlijk licht voor mooie frisse foto’s. De meeste familieshoots doe ik in de tuinen van Trompenburg. Een prachtige tuin met altijd een andere achtergrond in elk seizoen. Goed toegankelijk en een hele fijn plek. Eén van mijn persoonlijke favorieten voor familieshoots! Misschien is er een locatie met een bijzondere betekenis voor jullie, dan laat ik me verrassen.

DUUR
Familieshoots kosten wat meer tijd om alle samenstellingen vast te leggen. Meestal reken ik op minimaal 2 uur. Er zitten de nodige pauzes in, omdat ik gezinnen apart fotografeer bijvoorbeeld. Genoeg tijd dus om lekker bij te kletsen met je familie!

RESULTAAT
Na de shoot bewerk ik de mooiste foto’s, die ik voor jou heb gemaakt. Via een speciale inlogcode kan je de beelden bekijken en afdrukken bestellen. De digitale bestanden ontvang je in een gallery waar je ze makkelijk kunt downloaden naar je eigen computer.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op.

Portfolio

Winkelwagen
error: Content is protected!