Gezin

Thuis in je eigen omgeving of op een plek waar je als gezin graag komt, maak ik spontane beelden die een dierbare herinnering vormen aan een bepaalde tijd in het leven. Opa en oma zijn ook vaak dol op deze plaatjes. Een prachtig cadeau dus, waar je zelf ook iets aan hebt. Ik maak foto’s van jullie als gezin, maar ook individuele portretten en details. Samen kijken we naar een locatie waar jullie gefotografeerd willen worden. Tijdens de shoot maak ik gebruik van korte opdrachtjes en kleine spelletjes, voor spontane foto’s. Dus ook papa’s kunnen ontspannen en lekker voetballen. Niets moet, (bijna) alles mag. Bal mee, gekke bekken trekken, actiefoto’s, eigen initiatieven, ik ben overal voor in. Niet vooruit blijven schuiven, maar nu regelen!

Portfolio

Reviews

Informatie

Ik vind het belangrijk dat elke shoot een leuke en prettige ervaring is, waar je met plezier op terug kan kijken en met mooie persoonlijke foto’s als resultaat.

LOCATIE
Graag overleg ik met je wat je wensen zijn en geef advies over wat een geschikte locatie kan zijn: thuis, in de stad, op het strand, het bos. Plaatsen waar ik goed gebruik kan maken van natuurlijk licht voor mooie frisse foto’s.

DUUR
De meeste fotosessies duren ongeveer 1 tot 2 uur. Ik vind het belangrijk dat je op je gemak bent, de sfeer relaxed en ontspannen is en dat kindjes zich vrij voelen. Op de klok kijk ik pas als ik merk dat ik bijna klaar ben.

RESULTAAT
Na de shoot bewerk ik de mooiste foto’s, die ik voor jou heb gemaakt. Via een speciale inlogcode kan je de beelden bekijken en afdrukken bestellen. De digitale bestanden ontvang je in een gallery waar je ze makkelijk kunt downloaden naar je eigen computer.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op.

Portfolio

Winkelwagen
error: Content is protected!