Informatie

Mijn uitgangspunt is een leuke beleving, een plezierige ervaring, natuurlijk met als doel om mooie foto’s te maken.

Thuis in je eigen omgeving het tijdsbeeld vastleggen. Kinderkamers, interieur omschrijf ik als lifestyle fotografie. Ik gebruik de ruimtes en het licht voor mooie frisse foto’s. Of we kunnen naar buiten. Ik heb een aantal locaties waar ik graag kom voor buitenfotografie, maar ik sta open voor nieuwe plekken. De meeste fotosessies duren ongeveer 1 of 2 uur afhankelijk van hoe het loopt. Ik neem de tijd, zorg voor een ontspannen sfeer. Dus neem gerust die bal mee naar het park of iets lekkers te eten voor de nodige pauzes! Newbornfotoshoots duren langer omdat kleintjes vaak nog geen vast ritme hebben. Ik wil hier alle tijd voor nemen.

Na de shoot komen de foto’s, die ik voor jou heb gemaakt, op deze site in de webwinkel te staan. Je kunt daar de foto’s in bekijken en afdrukken per stuk bestellen. Natuurlijk staan ze in een beveiligde omgeving, zodat alleen jij ze kunt zien. Na betaling van de shoot stuur ik de digitale bestanden naar je toe.
Wil je meer weten? Neem contact met me op voor meer informatie.


 

Zwangerschap

Zwangerschap is een bijzondere periode, voor sommigen de nodige ongemakken, voor anderen een roze wolk. Voor negen maanden is je lichaam anders dan anders, een tijdelijk staat van zijn. Rond de 32ste week is je buik meestal op zijn mooist en voel je je in verhouding het prettigst. Ik kom bij je thuis en neem de tijd om samen met jou te kijken naar hoe je je buik vastgelegd wil hebben. Mijn stijl? Lifestyle, natuurlijk, niet te zoet, niet tuttig en gewoon zoals het is. Veel vrouwen twijfelen over een fotosessie zoals deze… Is dat wel zo leuk, dan moet ik alleen op de foto… ik ben niet fotogeniek…  Zie ik er zo wel mooi uit….? Laat me nu je twijfel wegnemen en leg het vast!  Omdat het zo waardevol is voor je kinderen later… Magisch, daar zat jij in mam’s buik! Omdat die mooie ronde buik straks verdwenen is en je er geen foto’s van hebt… Om het tijdsbeeld vast te leggen. Ik fotografeer ook de babykamer als je al zover bent! Ik beloof dat je er blij van wordt! 😉

 


 

Baby

In het eerste jaar, groeit een kind, in verhouding tot de rest van zijn leven het hardst. Grote veranderingen zijn zichtbaar. Vanaf de eerste tot de vierde week na de geboorte kunnen we een afspraak maken om je baby te fotograferen bij jullie thuis. Deze vorm van fotografie heet newbornfotografie. De baby is nog heel klein en slaapt veel tijdens de shoot. Tot de eerste verjaardag van je kindje kun je een afspraak maken voor babyfotografie. Hoe ouder de baby, hoe meer wakker en dat levert andere foto’s op. Kijk een in mijn portfolio dan zie je de verschillen als je er op gaat letten. Ik neem de tijd en vind het prima om even te wachten omdat er een voeding tussendoor komt of als je wil troosten omdat de baby huilt bijvoorbeeld. Mijn uitgangspunt is een ontspannen fotoshoot met mooie resultaten! Mijn stijl is lifestyle. Fris, wit, lichte kleuren. In de voorbereiding krijg je informatie over styling en kleding. Ik maak beelden van de baby met papa, met mama, jullie eerste gezinsfoto, met broertjes/ zusjes en alleen.

 


 

Portretten

Ik maak portretten van volwassenen en van kinderen vanaf 2 jaar. Kinderen veranderen zo snel. Daarom is het zo leuk om elke keer het tijdsbeeld vast te leggen. Zo leuk om jaarlijks een shoot te plannen en de ontwikkeling vast te leggen! Ik maak natuurlijk veel foto’s van mijn eigen kinderen, maar probeer ook vaste momenten in het jaar te nemen voor het tijdsbeeld en de ontwikkeling. Ik heb veel ervaring met kinderen en geniet ervan om met ze te werken. Kijk in mijn portfolio om te zien wat ik bedoel met portretfotografie. Van volwassenen maak ik ook portretten in dezelfde stijl. Ik heb al zoveel mensen voor de lens gehad die het spannend vonden, maar waar toch mooie beelden uitgerold zijn. Dat komt omdat ik mega veel klets tijdens de shoot 😉 Dus wees gewaarschuwd!

 

 


 

Gezinnen

Thuis in je eigen omgeving of op een plek waar je graag als gezin komt, maak ik spontane beelden die een dierbare herinnering vormen aan een bepaalde tijd in het leven. Opa en oma zijn ook vaak dol op deze plaatjes. Een leuk cadeautje dus. Ik maak een aantal foto’s van jullie als gezin, maar ook individuele portretten. Samen kijken we naar een locatie waar jullie gefotografeerd willen worden. Ik probeer poseren zo veel mogelijk te voorkomen. Tijd met het gezin en die momenten leg ik vast. Dus ook papa’s kunnen ontspannen en lekker voetballen. Niets moet, alles mag. Bal mee, iets lekkers te eten en drinken, gekke bekken trekken, actiefoto’s, eigen initiatieven, ik ben overal voor in. Niet vooruit blijven schuiven maar gewoon prikken die datum!

Wil je met een aantal gezinnen op de foto voor de verjaardag van opa of oma bijvoorbeeld? Een familiefotoshoot kost €325,- Ik richt me dan alleen op het maken van verschillende groepsfoto’s. Van de totale groep, dus meerdere gezinnen.