Informatie

Mijn uitgangspunt is een leuke beleving, een plezierige ervaring, natuurlijk met als doel om mooie foto’s te maken.

Thuis in je eigen omgeving het tijdsbeeld vastleggen. Kinderkamers, interieur omschrijf ik als lifestyle fotografie. Ik gebruik de ruimtes en het licht voor mooie frisse foto’s.

Met gezinnen ga ik graag naar buiten. Ik heb een aantal locaties waar ik graag kom voor buitenfotografie, maar ik sta ook open voor nieuwe plekken. De meeste fotosessies duren ongeveer 1 tot 2 uur afhankelijk van hoe het loopt. Ik neem de tijd en zorg voor een ontspannen sfeer. Dit doe ik door kleine spelletjes te spelen en korte opdrachtjes te geven. Let’s be playful!

Na de shoot komen de foto’s, die ik voor jou heb gemaakt, op deze site in de webwinkel te staan. Je kunt daar de foto’s in bekijken en professionele afdrukken per stuk bestellen. De digitale bestanden krijg je in een gallery via “Client Login” op mijn website.
Wil je meer weten? Neem contact met me op voor meer informatie.


 

Zwangerschap

Zwangerschap is een bijzondere periode, voor sommigen met de nodige ongemakken, voor anderen een roze wolk. Negen maanden is je lichaam anders dan anders, een tijdelijk staat van zijn. Rond de 32ste week is je buik meestal op zijn mooist en voel je je in verhouding het prettigst. De shoot doen we in je eigen omgeving thuis. Mijn stijl? Lifestyle, natuurlijk, niet te zoet, niet tuttig en gewoon zoals het is. Omdat het zo waardevol is voor jezelf en je kinderen later… Magisch; in die buik zat jij. Omdat die mooie ronde buik straks verdwenen is en je er geen foto’s van hebt… Om het tijdsbeeld vast te leggen. Ik fotografeer ook de babykamer als je al zover bent! Ik beloof dat je er blij van wordt! 😉

 


 

Baby

In het eerste jaar, groeit een kind, in verhouding tot de rest van zijn leven het hardst. Grote veranderingen zijn zichtbaar. Vanaf de eerste tot de vierde week na de geboorte kunnen we een afspraak maken om je baby te fotograferen bij jullie thuis. Deze vorm van fotografie heet newbornfotografie. De baby is nog heel klein en slaapt veel tijdens de shoot. Hoe ouder de baby, hoe meer wakker en dat levert andere foto’s op. Kijk een in mijn portfolio dan zie je de verschillen als je er op gaat letten. Ik neem de tijd en vind het prima om even te wachten omdat er een voeding tussendoor komt. Mijn uitgangspunt is een ontspannen fotoshoot met mooie resultaten! Mijn stijl is lifestyle. Fris, wit, lichte kleuren. In de voorbereiding krijg je informatie over styling en kleding. Ik maak beelden van de baby met papa, met mama, jullie eerste gezinsfoto, met broertjes/ zusjes en alleen.

 


 

Portretten

Van volwassenen en van kinderen vanaf 2 jaar kan ik individuele portretten maken. Kinderen veranderen zo snel. Daarom is het zo leuk om elke keer het tijdsbeeld vast te leggen. Zo leuk om jaarlijks een shoot te plannen en de ontwikkeling vast te leggen! Ik heb veel ervaring met kinderen en geniet ervan om met ze te werken. Kijk in mijn portfolio voor individuele portretfotografie. Van volwassenen maak ik ook portretten in dezelfde stijl.

 


 

Gezinnen

Thuis in je eigen omgeving of op een plek waar je graag als gezin komt, maak ik spontane beelden die een dierbare herinnering vormen aan een bepaalde tijd in het leven. Opa en oma zijn ook vaak dol op deze plaatjes. Een prachtig cadeau dus. Ik maak foto’s van jullie als gezin, maar ook individuele portretten en details. Samen kijken we naar een locatie waar jullie gefotografeerd willen worden. Tijd met het gezin en die momenten leg ik vast. Tijdens de shoot maak ik gebruik van korte opdrachtjes en kleine spelletjes, voor spontane foto’s. Dus ook papa’s kunnen ontspannen en lekker voetballen. Niets moet, alles mag. Bal mee, iets lekkers te eten en drinken, gekke bekken trekken, actiefoto’s, eigen initiatieven, ik ben overal voor in. Niet vooruit blijven schuiven maar gewoon prikken die datum!

Wil je met een aantal gezinnen op de foto voor de verjaardag van opa of oma bijvoorbeeld? Ik richt me dan voornamelijk op het maken van een mooie groepsfoto.