Newborn/baby

In het eerste jaar, groeit een kind, in verhouding tot de rest van zijn leven het hardst. Grote veranderingen zijn zichtbaar. Vanaf de eerste week na de geboorte kunnen we een afspraak maken om je baby te fotograferen bij jullie thuis. Je kunt kiezen voor een kraamreportage, je volgt je dagelijkse routine met je kindje, badje, voeden, knuffelen en ik leg dit voor je vast. Newborn is tot en met de zesde week na de geboorte. Hoe ouder de baby, hoe meer wakker en contact, dat levert andere foto’s op. Kijk eens in mijn portfolio dan zie je de verschillen. Ik neem de tijd en vind het prima om even te wachten, omdat er bijvoorbeeld een voeding tussendoor komt. Mijn uitgangspunt is een ontspannen fotoshoot met mooie resultaten. Mijn stijl is lifestyle, het tijdsbeeld vastleggen zoals het is. In de voorbereiding krijg je informatie over styling en kleding. Ik maak beelden van de baby met papa, met mama, jullie eerste gezinsfoto, met broertjes/ zusjes en details.

Portfolio

Reviews

Informatie

Ik vind het belangrijk dat elke shoot een leuke en prettige ervaring is, waar je met plezier op terug kan kijken en met mooie persoonlijke foto’s als resultaat.

LOCATIE
Tot en met het eerste jaar fotografeer ik jullie baby bij jullie thuis. Ik maak gebruik van het aanwezige daglicht en fotografeer in de ouderslaapkamer, de babykamer en de huiskamer. Thuis in je eigen omgeving leg ik het tijdsbeeld vast.

DUUR
Met kleine baby’s weet je het nooit. Soms gaat een shoot heel snel een voorspoedig, soms komen er allerlei dingen tussendoor zoals krampjes of een voeding. Het is belangrijk dat iedereen ontspannen is en zich fijn voelt. Ik heb veel geduld, we volgen het ritme van jullie kindje.

RESULTAAT
Na de shoot bewerk ik de mooiste foto’s, die ik voor jou heb gemaakt. Via een speciale inlogcode kan je de beelden bekijken en afdrukken bestellen. De digitale bestanden ontvang je in een gallery waar je ze makkelijk kunt downloaden naar je eigen computer.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op.

Portfolio

Winkelwagen
error: Content is protected!