Ondernemers

Beeldconcepten zijn steeds belangrijker geworden sinds er meer online aangeboden wordt. Misschien maak je nu gebruik van stockfoto’s en wil je meer professioneel overkomen om zo je ideale klant aan te trekken. Samen kijken we naar de mogelijkheden, hoe we jouw merk kunnen versterken met beeld. Dit kan door “Aan het werk” foto’s te maken, of op een andere manier je eigen beeldbank samen te stellen. Ik vind het heerlijk om te werken met ondernemers die passie voelen voor waar ze mee bezig zijn en dat te vertalen naar beelden. Dit kan handig zijn voor je website, folders, posters, maar ook heb je altijd iets op de plank voor je socials of presentaties. Ik heb genoeg ideeën en sluit graag aan bij wat jij nodig hebt!

Portfolio

Reviews

Informatie

Ik vind het belangrijk dat elke shoot een leuke en prettige ervaring is, waar je met plezier op terug kan kijken en met mooie persoonlijke foto’s als resultaat.

LOCATIE
Graag overleg ik met je wat je wensen zijn en geef advies over wat een geschikte locatie kan zijn: thuis, in de stad, op het strand, het bos, aan je werkplek. Plaatsen waar ik goed gebruik kan maken van natuurlijk licht voor mooie frisse foto’s.

DUUR
Een bedrijfsshoot duurt 1 dagdeel, Afhankelijk van wat ik vast ga leggen, overleggen we wanneer dit handig is.

RESULTAAT
Na de shoot bewerk ik de mooiste foto’s, die ik voor jou heb gemaakt. Via een speciale inlogcode kan je de beelden bekijken en afdrukken bestellen. De digitale bestanden ontvang je in een gallery waar je ze makkelijk kunt downloaden naar je eigen computer.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op.

Portfolio

Winkelwagen
error: Content is protected!