Portretten

Voor verschillende doelen kan je een portretstoot bij me boeken. Je hebt bijvoorbeeld een nieuwe profielfoto nodig voor LinkedIn, je website, of je hebt gewoon een upgrade nodig omdat je weer toe bent aan iets nieuws. Of je wil jezelf in de watten leggen door je eens echt mooi te laten portretteren. Echt een cadeau voor jezelf, even naar de kapper of de schoonheidsspecialiste van te voren en stralend voor de lens verschijnen. Je wordt in het hele proces door mij begeleid, met tips voor poses en wat aan te doen. In de voorbereiding en tijdens de shoot. Voor deze shoot maak ik verschillende headshots van je met behulp van daglicht en verschillende achtergronden. Mooie natuurlijke stralende foto’s zoals je bent.

Portfolio

Reviews

Informatie

Ik vind het belangrijk dat elke shoot een leuke en prettige ervaring is, waar je met plezier op terug kan kijken en met mooie persoonlijke foto’s als resultaat.

LOCATIE
Graag overleg ik met je wat je wensen zijn en geef advies over wat een geschikte locatie kan zijn: thuis, in de stad, op het strand, het bos. Plaatsen waar ik goed gebruik kan maken van natuurlijk licht voor mooie frisse foto’s.

DUUR
De meeste fotosessies duren ongeveer 1 tot 2 uur. Ik vind het belangrijk dat je op je gemak bent, de sfeer relaxed en ontspannen is. Op de klok kijk ik pas als ik merk dat ik bijna klaar ben.

RESULTAAT
Na de shoot bewerk ik de mooiste foto’s, die ik voor jou heb gemaakt. Via een speciale inlogcode kan je de beelden bekijken en afdrukken bestellen. De digitale bestanden ontvang je in een gallery waar je ze makkelijk kunt downloaden naar je eigen computer.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op.

Portfolio

Winkelwagen
error: Content is protected!