ZWANGERSCHAP

"Ik appte het gisteren al, maar wow... wat zijn de foto's ontzettend mooi geworden! Ik denk dat ik ze al 200x heb bekeken en ik raak maar niet uitgekeken :-) We zijn er allemaal echt heel blij mee. Zo knap hoe je precies de goede momentjes hebt weten te pakken! Heel erg bedankt, we kijken nu al uit naar de newbornshoot!”

NEWBORN

"Wat was het fijn om na de geboorte van ons tweede meisje een shoot met Annemarie te mogen doen. We hebben een hele ontspannen ochtend gehad. Annemarie nam alle tijd en onze oudste was meteen ontdooit dankzij de grote koffer met speelgoedcamera's.
En het resultaat is prachtig. Mooie, simpele en pure foto's zonder poespas waar we nog elke dag van genieten!"

ZWANGERSCHAP

"Wat zijn we blij met de foto's van de zwangerschapsshoot die we hebben laten maken! Annemarie heeft een hele natuurlijke gave om je helemaal op je gemak te stellen. Hierdoor heb je nauwelijks door dat je op de foto gaat, je hoeft niet geforceerd te poseren. Annemarie fotografeert net dat ene hoekje waardoor alle foto's iets unieks hebben. Wij zijn helemaal weg van haar manier van fotograferen. Dankjewel lieve Annemarie voor deze leuke ervaring en blijvende herinnering!”

GEZIN

"Prachtige foto's waarbij de emoties treffend zijn vastgelegd. Annemarie stelde het hele gezin op haar gemak en heeft veel geduld en plezier met de kinderen, dat blijkt ook uit de rust en het plezier wat van de foto's af spat!!"

PORTRET

"Annemarie heeft voor ons al meerdere keren foto's gemaakt en oh wat zijn we blij met het resultaat, zo waardevol! Onze kids zijn ook gek op Annemarie, ze doet het zó leuk!"

BABY

"Wat een heerlijke foto's zeg! Heb met een brede lach van oor tot oor zitten genieten, bij elke foto weer. Ik word echt zo blij van jouw foto's! Nogmaals onwijs bedankt en ik ben heel goed in mond tot mond reclame"

Reviews

Inmiddels heb ik grote groep lieve vaste klanten die jaarlijks op de foto gaan bij mij. Sommige gezinnen volg ik al jaren en zie ik opgroeien voor mijn lens. Ook nieuwe klanten weten mij te vinden, zoals ondernemers die branding foto’s voor hun bedrijf laten maken. Op deze pagina een aantal reviews van deze leuke klanten.