Tarieven

Ik speel graag met natuurlijk licht, mooie rustige composities en leg het tijdsbeeld vast. Tijdens mijn werkende leven hebben kinderen altijd een grote rol gespeeld. Ik volg ze graag in hun ontwikkeling en geef ze ruimte, maak plezier, zodat iedereen zichzelf mag en kan zijn. Een fijne beleving is uitgangspunt voor mijn shoots, van de voorbereiding tot het eindresultaat!

Ook ondernemers, een doelgroep waar ik graag mee samenwerk, maken deel uit van mijn dagelijkse werkzaamheden. Dus ben jij startend, of juist al een tijdje bezig als ondernemer en wil je een mooie eigen beeldbank om je werk visueel te ondersteunen? Handig voor je website, socials, presentaties of publicaties. Ik werk graag met je samen, kan goed aansluiten bij wat je nodig hebt, denk mee hoe beeld je werk kan versterken en ondersteunen. Mijn creativiteit kent weinig grenzen, dus ik ga graag met je aan de slag voor de mooiste beeldconcepten.

Gezinnen

Just one

1 persoon

1 uur fotografie op locatie

Minimaal 20 digitale bestanden in hoge resolutie

Je foto’s in een online gallery

Afdrukken en albums bestellen in een persoonlijke online winkel

Deze shoot is geschikt voor zwangerschap of portretfoto’s. De shoot is helemaal op maat naar je eigen wensen. In overleg maken we verschillende beelden. Ik maak een mooie selectie en bewerk deze zorgvuldig na. Verder help ik je met het comfortabel voor mijn lens staan.

295,-

My family

2-6 personen

1,5 - 2 uur fotografie op locatie

Minimaal 80 digitale bestanden in hoge resolutie

Je foto’s in een online gallery

Afdrukken en albums bestellen in een persoonlijke online winkel

Een cadeau voor je gezin, even tijd voor elkaar en genieten van de kinderen. Mijn shoots zijn echt een leuke beleving en zitten boordevol ontspanning en leuke spelletjes. Ik richt me voornamelijk op de kinderen en pas alles aan op hun leeftijd en karakters. Zelfs veel papa’s vinden mijn shoots prettig.

425,-

MORE THAN ONE FAMILY

Shoot is voor meer dan 1 gezin

2 uur fotografie op locatie

Minimaal 100 digitale bestanden in hoge resolutie

Je foto’s in een online gallery

Afdrukken en albums bestellen in een persoonlijke online winkel

Wil je opa en oma verrassen met mooie familiefoto’s? Ik maak verschillende beelden van alle gezinnen apart, een portretje van de kinderen en andere samenstellingen die jullie wensen. Verder richt ik mij op het maken van een leuke groepsfoto.

* JE BOEKT EEN ‘MORE THAN ONE FAMILY’ SHOOT VOOR 6 PERSONEN. VOOR IEDERE EXTRA PERSOON, KOMT ER € 25,- BIJ.

495,-

Ondernemers

Deze shoot is voor ondernemers/bedrijven. We noemen deze shoot ook wel ‘branding-fotografie’. Een shoot speciaal voor jouw bedrijf, passend bij jou én de vormgeving, uitstraling en visie van jouw bedrijf. Deze shoot zorgt voor herkenning bij jouw (potentiële) klanten, want, beelden van deze shoot maak ik het liefst ook passend bij jouw logo.

Zorg dat jouw kleding een goede match is bij het logo en de uitstraling van jouw website, maar let daarbij wel op dat de kleur goed bij jouw gezicht past. Het is natuurlijk ook mogelijk om te spelen met de kleuren in accesoires.

Ik kan je daar natuurlijk vooraf in adviseren én heb daarvoor ook speciale ‘Kleding-advies folder’ voor je ontworpen, die je bij mij kunt aanvragen. Je kunt voor deze shoot kiezen uit de volgende ‘bouwstenen’, passend bij wat jij nodig hebt:

HEADSHOTS

20 digitale bestanden

In mijn stijl maak ik op maat mooie portretten, met behulp van daglicht én op locatie

Duur van de shoot: 1 - 1,5 uur

Je foto’s in een online gallery

Ik neem de tijd voor je en we kijken samen naar welke sfeer je wilt uitstralen. Ik zorg ervoor dat je ontspannen op de foto komt. Dit doe ik door met je in gesprek te gaan en je te betrekken bij het proces. De prijs is per persoon.

295,-

excl. btw

AAN HET WERK

Minimaal 80 digitale bestanden

Foto’s van dat jíj aan het werk bent, met sfeerbeelden van jou op jouw werkplek

Duur van de shoot: 3 uur

Je foto’s in een online gallery

Zo creëer je je eigen beeldbank voor jouw bedrijf, welke perfect past bij jouw logo & branding en onder andere zorgt voor herkenning op jouw website, social media en in al jouw drukwerk en andere uitingen! Vraag mijn ondernemersfolder aan voor meer informatie.

550,-

excl. btw

SFEERBEELDEN

20 - 40 digitale bestanden

Op maat gemaakte sfeerbeelden van producten of andere beelden die je merk uitdragen

Duur van de shoot: 1 - 1,5 uur

Je foto’s in een online gallery

Heb je een eigen bedrijf en heb je sfeerbeelden nodig voor jouw website of social media? Dan maak ik op maat een aantal sfeerbeelden van bijvoorbeeld producten of andere beelden die je merk uitdragen of versterken.

295,-

excl. btw

Winkelwagen
error: Content is protected!