Zwangerschap

Zwangerschap is een bijzondere periode, voor sommigen met de nodige ongemakken, voor anderen een roze wolk. Negen maanden is je lichaam anders dan anders, een tijdelijke verandering. Rond de 32ste week is je buik meestal op zijn mooist en voel je je in verhouding het prettigst. De shoot doen we thuis in je eigen omgeving, of tijdens het gouden uurtje ergens in de natuur. Mijn stijl? Lifestyle: natuurlijk en niet te zoet of tuttig, maar gewoon zoals het is. We gaan samen de mooie plekken opzoeken in je huis, terwijl we dit doen zeg ik waar je moet staan en zo maken we samen de mooiste foto’s. Ik vind het ook leuk om mijn artistieke kant in te zetten voor shoots zoals deze. Waardevolle plaatjes, zodat je later kan zeggen: in die grote, mooie, ronde buik zat jij! Om het tijdsbeeld vast te leggen, fotografeer ik ook de babykamer als je al zover bent. Ik beloof dat je er blij van wordt!

Klik op de foto’s voor een kleine serie uit de shoot >>

Portfolio

Reviews

Informatie

Ik vind het belangrijk dat elke shoot een leuke en prettige ervaring is, waar je met plezier op terug kan kijken en met mooie persoonlijke foto’s als resultaat.

LOCATIE
Graag overleg ik met je wat je wensen zijn en geef advies over wat een geschikte locatie kan zijn: thuis, in de stad, op het strand, het bos. Plaatsen waar ik goed gebruik kan maken van natuurlijk licht voor mooie frisse foto’s. Meeste zwangerschapsshoots doe ik thuis, omdat dit het tijdsbeeld mooi weergeeft.

DUUR
De meeste fotosessies duren ongeveer 1 tot 2 uur. Ik vind het belangrijk dat je op je gemak bent, de sfeer relaxed en ontspannen is en dat kindjes zich vrij voelen. Op de klok kijk ik pas als ik merk dat ik bijna klaar ben.

RESULTAAT
Na de shoot bewerk ik de mooiste foto’s, die ik voor jou heb gemaakt. Via een speciale inlogcode kan je de beelden bekijken en afdrukken bestellen. De digitale bestanden ontvang je in een gallery waar je ze makkelijk kunt downloaden naar je eigen computer.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op.

Portfolio

error: Content is protected!